Menu
Your Cart

Carnivora

Carnivora Capsules 100caps
Hot -13 %
Brand: Carnivora Model: CAR0001
Carnivora Capsules are a 100% Pure Product; No Preservatives, Not Even Diluted with Water.Quantity: 100 vegi-capsMade in U.S.A..
51.14€ 58.70€
Ex Tax:41.24€
Carnivora Pure Liquid Extract
Hot -15 %
Brand: Carnivora Model: CAR0002
1 Fluid Oz/30mlOur 100% PURE Liquid Extract product is entirely free of alcohol, glycerin, propylene glycol and all other toxic excipients and fillers..
67.07€ 78.90€
Ex Tax:54.09€

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΥΓΕΙΑ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΥΓΙΗΣ,
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ της ΦΥΣΗΣ

CARNIVORA σαρκοφάγο φυτό του Αμαζονίου

Carnivora Caps Carnivora Carnivora Carnivora

Αδυναμία του; τα Ανώμαλα Κύτταρα!!

Επιλεκτικά ανταποκρίνεται μόνο σε Ανώμαλα Κύτταρα!

Τα ωφέλει του CARNIVORA ανακαλύφθηκαν από τον γερμανό ΟΓΚΟΛΟΓΟ Δρ. Helmut Keller.

ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000 ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Το 1973 ο Δυτικογερμανός Γιατρός Ογκολόγος Dr Helmut Keller , από μεγάλη τύχη και σοφία, άρχισε να μελετά, αφιερώνοντας τη ζωή του στο σαρκοβόρο φυτό Dionaea Muscipula, το επονομαζόμενο Venus Fly Trap

Το CARNIVORA είναι το 100% ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΓΝΟ ΕΚΧΎΛΙΣΜΑ του ιδιαίτερου γένους αυτού του φυτού.

CARNIVORA , TO ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Σ’ αυτό Βασίζεται Όλη μας η Υγεία Αποκτείστε: Υγεία - Δύναμη –Εμφάνιση.

Οι ιδιότητες του φυτού είναι ασύγκριτες και καλύπτουν ένα τόσο μεγάλο αριθμό σοβαρών περιπτώσεων, δεδομένου ότι σχεδόν όλες οι ασθένειες του ανθρώπου αρχίζουν από την μικρή η μεγάλη ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος. Το Ανοσοποιητικό επηρεάζεται τόσο από εξωτερικούς παράγοντες, όπως το περιβάλλον, τη διατροφή, όσο και από στρεσογόνους η ψυχολογικούς παράγοντες. Χαρακτηρίζεται ως Ενισχυτικό και ιδιαίτερα, Ρυθμιστικό του Ανοσοποιητικού.

Τα εργαστήρια του Ινστιτούτου Μοριακής Ιατρικής και Ογκολογικής Βιολογίας στην πόλη Frieburg της Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι το κατοχυρωμένο 100% αγνό εκχύλισμα του φυτού Dionea Muscipula, μπλοκάρει σχεδόν όλα τα πρωτεϊνικά ένζυμα των κυττάρων.

  Ενεργεί επιλεκτικά ΜΟΝΟ στα Ανώμαλα κύτταρα χωρίς καμιά βλάβη, ούτε σε ένα υγιές κύτταρο  

ΑΣΠΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ!!! Το εκχύλισμα του φυτού λειτουργεί, έμμεσα, . σαν Αντι-ιοικό, Αντι-μικροβιακό, Αντι-παρασιτικό, Αντι-βακτηριδιακό, . Αντι-μυκητιακό, Αντι-φλεγμονώδες.

Το Carnivora, με μια πολυδιάστατη 100% αγνή φυτική σύνθεση 17 σπουδαίων συστατικών μηδενικής τοξικότητας ενισχύει και κυρίως διαμορφώνει το ανοσοποιητικό σύστημα σε τέτοιο βαθμό που πραγματικά οχυρώνει, έμμεσα, τον οργανισμό ενάντια στην ασθένεια.

Προσδίδει επίσης στον οργανισμό σημαντική αντιοξειδωτική προστασία για την καρδιά

και την κυτταρική λειτουργία.

Κλινικές εναλλακτικών θερα¬πειών σε Γερμανία και Αμερική χρησιμοποιούν το . CARNIVORA ως το Νο 1 εναλλακτικό συμπλήρωμα διατροφής!

Σημειώνεται ότι ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ Ronald Reagan, στη σοβαρή περίπτωση της υγείας του, 1985 . ακολούθησε το πρωτόκολλο Carnivora , που τον οδήγησε σε πλήρη ίαση. Ο R.R. έφυγε από την ζωή στα 93 του έτη.


Dr. Robert Jay Rowen’s .

ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ   |   Article August 2004

Dr. Robert Jay Rowen

Πως ένα Αγνό Προϊόν από ένα Σαρκοβόρο Φυτό πέτυχε τη Θεραπεία του Καρκίνου και άλλων Χρόνιων Ασθενειών.

Εάν σας έλεγα ότι ένα σαρκοβόρα φυτό, που κίνησε το ενδιαφέρον σας σαν παιδί, είναι μια παγκόσμια θεραπεία;

Και αν σας έλεγα ότι αυτό το φυτό μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο, τη χρόνια κόπωση, την ασθένεια LYME και μια σειρά άλλων ασθενειών;

Γνωρίζω ότι όταν κάτι ακούγεται πολύ καλό είναι σπάνιο για να είναι αληθινό, ίσως είναι έτσι. Αλλά όχι σ αυτή τη περίπτωση. Το χρησιμοποίησα για πολλά χρόνια & έχω δει από πρώτο χέρι πως λειτουργεί.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ronald Reagan χρησιμοποίησε το Carnivora®, με χορήγηση από το στόμα το 1985, για να βοηθήσει στη θεραπεία του καρκίνου του παχέως εντέρου!

Ο Dr. Dan Kenner από την Καλιφόρνια επίσης έχει προσωπικές εμπειρίες για τη δύναμη του, που, όπως λέγει <ταράζουν τη φαντασία>.

Μπορείτε να φαντασθείτε ότι ένα αγνό εκχύλισμα φυτού μπορεί να σας δώσει παρόμοια αποτελέσματα με απλή χορήγηση από το στόμα, με την πανάκριβη ενδοφλέβια θεραπεία Οξυγόνωσης, που συχνά αναφέρω σε αυτές τις σελίδες;

Στη δεκαετία του 1970, ο Γερμανός Γιατρός/Ογκολόγος Dr. Helmut Keller, έψαχνε για εναλλακτικές θεραπείες, σε σχέση με τα τοξικά χημικά των φαρμακευτικών εταιρειών. Εντυπωσιάστηκε με την ικανότητα του φυτού VENUS FLY TRAP( Dionea Muscipula), να χωνεύει πρωτεΐνες (έντομα κλπ) χωρίς να πλήγεται το ίδιο και χωρίς να διαθέτει σύστημα πέψης.

Τα φυτά χρειάζονται άζωτο. Αλλά το VENUS FLY TRAP ζει σε εδάφη φτωχά σε άζωτο. Πρέπει να πάρει το άζωτο που χρειάζεται από τα έντομα κ.λ.π. που τρέφεται. Χωρίς δε να διαθέτει σύστημα πέψης, διαλύει ολοκληρωτικά τα θύματά του. Πως όμως;

O Dr. Keller πιστεύει ότι τα 17 φυσικά συστατικά του Venus Fly Trap, ενεργούν σε πρωτόγονη μη θωρακισμένη πρωτεΐνη, που βρίσκεται στα έντομα και μικροοργανισμούς. Σωστά, γιατί τα καρκινικά κύτταρα είναι πρωτόγονα κύτταρα με πολλή ανώμαλη πρωτεΐνη. Και τα ίδια εκλύουν πρωτεΐνη. Μπορεί άραγε το Venus Fly Trap να είναι ένα θαύμα για ένα ευρύ φάσμα ανωμαλιών;

Ο Dr. Keller διαπίστωσε ότι το εκχύλισμα του Venus Fly Trap, <χωνεύει> μια μεγάλη ποικιλία πρωτόγονων ζωϊκών πρωτεϊνών και κακοήθων κυττάρων! Κανονικά κύτταρα ανωτέρων οργανισμών δεν επηρεάζονται, λόγω ισχυρού δεσμού των αναπτυγμένων πρωτεϊνικών ενώσεων τους.

Έρευνες στη Γερμανία έριξαν φως σε σημαντικά συστατικά του Venus Fly Trap, που το κάνουν ένα ισχυρό μαχητή κατά των ασθενειών.

Ο Dr Keller πιστεύει ότι τα σημαντικότερα συστατικά είναι η Droserone (D)-Δροσερόνη, η Plumbagin (P) - Πλαμπαγκίνη και η Hydroplumbagin- Υδροπλαμπαγκίνη που βρίσκονται και σε άλλα σαρκοβόρα φυτά. Αυτά τα σπουδαία συστατικά, που δύσκολα γίνονται, αποτελούν ισχυρούς καταλύτες οξυγόνωσης, παρόμοιους με τους διάσημους καταλύτες του Koch.

To 1930 o Dr William F. Κoch, χρησιμοποιούσε καταλύτες για να πετύχει την οξυγόνωση στα κύτταρα. Θεράπευσε πολλές φοβερές ασθένειες. Οι επιτυχίες του δημιούργησαν πολιτικά προβλήματα που τον ανάγκασαν να μεταναστεύσει στη Βραζιλία και Ιρλανδία για να συνεχίσει τις εργασίες του.

Η D και P , ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Αυτό σημαίνει ότι ρυθμίζουν ένα ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα, επιτυγχάνοντας τη σωστή ισορροπία μεταξύ ενεργητικών κυττάρων (Helper cells) και κυττάρων Καταστολής (Suppressor cells) του ανοσοποιητικού.

Πολύ χαμηλά επίπεδα των ενεργητικών κυττάρων μπορεί να οδηγήσει σε

ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ, ΚΑΡΚΙΝΟ κ.α.

Πολύ χαμηλά επίπεδα κατασταλτικών κυττάρων μπορεί να οδηγήσει σε . <ΑΥΤΟΑΝΟΣΕΣ> ασθένειες, ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ κ.α.

Η Droserone και Plumbagin, επίσης αυξάνουν το αριθμό των κυττάρων δολοφόνων (Natural Killer Cells), σημαντικών στην άμυνα των ασθενειών. Αυτοί οι καταλύτες οξείδωσης επιτυγχάνουν πολλά από τα αποτελέσματα της κατά πολύ ακριβότερης ενδοφλέβιας θεραπείας της οξείδωσης στο σώμα.

H Κουεσερτίνη (Quecertin) είναι από τα κύρια βιοφλαβονοειδή που καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες. Έχει τρομερές ιδιότητες στη ρύθμιση αλλεργιών σταθεροποιώντας τα Βασεόφιλα κύτταρα των ιστών, που είναι φορτωμένα με Ισταμίνη (Histamine). Διαφορετικά θα μπορούσαν να περάσουν στο σύστημα με μικρή αντίσταση, με αποτέλεσμα πλήθος αλλεργικών συμπτωμάτων.

Η Quecertin είναι μια πρώτης τάξεως ουσία για την προστασία του καρδιακού μυός και του κυκλοφορικού, φυσική χηλική ουσία, όπως τα περισσότερα Βιοφλαβονοειδή και παρέχει επίσης σημαντική προστασία της λειτουργίας του συκωτιού.

Η Μυρισετίνη (Μyricetin) , που επίσης βρίσκεται στο φυτό, είναι επίσης βιοφλαβονοειδές με παρόμοιες ιδιότητες με την Quecertin.

Το εκχύλισμα του φυτού περιέχει σημαντικές ποσότητες αντιοξειδωτικών, επί πλέον Arginine, Threonine και άλλα Αμινοξέα, ουσιαστικά για την αποτοξίνωση, την ενίσχυση και ρύθμιση του ανοσοποιητικού, του μεταβολισμού, τη λειτουργία του συκωτιού, του κολλαγόνου και άλλων.

Περιέχει επίσης σε σημαντικές ποσότητες Πρωτεϊνολυτικά ένζυμα, ισχυροί διαμορφωτές φλεγμονών, που έχουν την ικανότητα να διασπούν την ανώμαλη πρωτεΐνη, βρίσκονται επίσης στο Venus Fly Trap.

Σήμερα το φυτό Venus Fly Trap διατίθεται στον κόσμο ως Carnivora .

Ο Dr Morton Walker, Ιατρικός Δημοσιογράφος, έχει συγκεντρώσει σημαντικές λεπτομερείς μαρτυρίες θεραπείας σοβαρών περιπτώσεων με Carnivora, συνεντεύξεις από πρώτο χέρι από ταξίδια σ όλο τον κόσμο.

Ο Dr Walker υπολογίζει τουλάχιστον 45% επιτυχία με μόνο το Carnivora, σε προχωρημένους καρκίνους ασθενών που είχαν ήδη υποστεί τοξικές θεραπείες. Ο Dr Keller είπε ότι τα ποσοστά είναι σημαντικά μεγαλύτερα με ολοκληρωμένη αντιμετώπιση και αρχικά στάδια.

Άρχισα να χρησιμοποιώ το προϊόν Carnivora® στην Αλάσκα για τη θεραπεία του καρκίνου. Είχα έναν ασθενή, τον Jeff, αγαπημένο φίλο, που ήρθε να με δει στο τελευταίο τελικό στάδιο της ασθένειας. Οι γιατροί, του είχαν δώσει ακόμη 6 εβδομάδες ζωή. Ο Jeff πήρε το Carnivora ® και έζησε μια πλήρη ζωή, ψαρεύοντας στην Αλάσκα 9 μήνες ακόμα μέχρι το τέλος του. Η γυναίκα του ήταν ευγνώμων για την ποιότητα της και την επέκταση της ζωής του.

Ο συνδρομητής του Second Opinion, Dr Brian Lecombe MD, με συμβουλεύτηκε για την χρήση του Carnivora ® στην μητέρα του, 81 ετών, με μη εγχειρήσιμο καρκίνο του πνεύμονα. Σε μερικούς μήνες, ο όγκος συρρικνώθηκε σε ουλή, ουδέποτε επανήλθε και ο ογκολόγος της, έκπληκτος, διαπίστωσε την πλήρη ίαση!

Τώρα το σημαντικό για το Carnivora ® και για τους περισσοτέρους ανθρώπους δεν είναι μόνο ο καρκίνος,

ΑΛΛΑ τί μπορεί να κάνει για δύσκολες ασθένειες όπως

η χρόνια κόπωση, η νόσος του LYME, τα εντερικά παράσιτα, οι φλεγμονές του εντέρου . και ένα πλήθος άλλων χρόνιων μολυσματικών ασθενειών και ανωμαλιών.

Πάρτε την περίπτωση του διεθνώς αναγνωρισμένου θεραπευτή Τ.D , ND, Ph D.

“ Είχα μια τυπική περίπτωση προχωρημένης κατάστασης παρασίτων (επιβεβαιωμένα Blastocyst και Giardia ), φουσκώματα, αραιές εκκενώσεις, αίσθημα κούρασης, ακόμη και δερματικές ενοχλήσεις. Το Carnivora ® μου το έστειλε ο Θεός. Διαπίστωσα άμεση διαφορά. Θεραπεύτηκα με το Carnivora ® και μόνον και η εξέταση επιβεβαίωσε πλήρη ίαση.

Ομολογώ ότι ήμουν προετοιμασμένος για γρήγορη θεραπεία, δεδομένου ότι ήδη είχα αποτοξινώσει τον οργανισμό μου. Έχω χρησιμοποιήσει τo Carnivora ® σε μερικές άλλες βεβαιωμένες περιπτώσεις με τα ίδια αποτελέσματα ίασης.

Τονίζει ότι τα παράσιτα μπορεί να είναι πολύ δύσκολη περίπτωση επιτυχούς θεραπείας.

Η πιο πάνω περίπτωση είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Το Carnivora, μια ουσία και μόνον αποδείχθηκε επιτυχής, όταν μερικά άλλα προϊόντα συμπεριλαμβανομένων των φαρμάκων θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την περίπτωση.

Ο Dr Kenner και εγώ, έχουμε δει θεραπευτικά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν σε προχωρημένους κακοήθεις όγκους, στη νόσο του Lyme (ακόμη και σε προχωρημένες περιπτώσεις), στην ελκώδη κολίτιδα και ασθένεια του Crohn, στα εκζέματα, σε μερικές αυτοάνοσες ασθένειες , σε ασθένειες του ανοσοποιητικού (AIDS), στο σύνδρομο χρόνιας κούρασης, στο κοινό κρυολόγημα , στη γρίπη και στον έρπη.

Ο Dr Kenner έδωσε έμφαση στο τελευταίο με την παρακάτω απίστευτη ιστορία.

Μια γυναίκα 46 ετών, ήρθε να με δει για θεραπεία, με μια ιστορία τριών ετών συνεχούς, επίπονου ελκώδη έρπη. Της χορήγησα Carnivora ®. Σε μόνο 12 ώρες τα έλκη 3 ετών έφυγαν. Ο Dr Kenner έμεινε άναυδος. Στη συνέχεια επανεμφανίσθηκαν μερικά συμπτώματα Έρπη, σε διάφορα σημεία, τα οποία αντιμετωπίστηκαν με Carnivora .Η ασθενής είναι ακόμη σε επικοινωνία με τον Dr Kenner και ήδη μετά από 3 χρόνια δεν έχει επανεμφανισθεί κανένα σύμπτωμα έρπη.

Ο Dr R.S. από το Connecticut εντυπωσιάστηκε με τις περιπτώσεις ίασης καρκίνου και AIDS του Δόκτορος Keller. Ο Dr S. αναφέρει αρκετές περιπτώσεις καρκίνου του στήθους και του ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ (PSA 10-60) όπου μετά δεν διαπιστώθηκε καμιά εξέλιξη της ασθένειας, για παραπάνω από δύο χρόνια, με μόνο την χορήγηση Carnivora.

Αλλά ο Dr S. είχε μια δραματική περίπτωση για τον ίδιο. Μολύνθηκε από τη νόσο του Lyme, που έφερε το δυνατό και γυμνασμένο σώμα του, στα γόνατά. Με κούραση και τρομερούς πόνους, πονοκεφάλους και επαναλαμβανομένους πυρετούς. Η δίαιτα Ωμοφαγίας και βότανα βοήθησαν αρκετά. Αλλά όταν πρόσθεσε Carnivora, όλα τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν αμέσως. Τώρα τρέχει ξανά.

Η ESR, μέτρηση της φλεγμονής, έπεσε από το πολύ ψηλό 60 στο κανονικό, που σημαίνει ότι η φλεγμονή πέρασε.

Χαμηλή φλεγμονή ακόμη υπάρχει με ήπια συμπτώματα, κάθε μερικούς μήνες, τα οποία τακτοποιεί με Carnivora μόλις εμφανιστούν.

Ένας άλλος γιατρός φυσικής ιατρικής ND από την Minnesota, δαγκώθηκε από τσιμπούρι με αποτέλεσμα να μολυνθεί με Lyme. Εξανθήματα εμφανίστηκαν μετά από 7 ημέρες. Πήρε Carnivora και τα εξανθήματα έφυγαν σε λιγότερο από 2 ημέρες και δεν επανεμφανίστηκαν ποτέ.

Ο ίδιος γιατρός αναφέρει μια ακόμη συνταρακτική περίπτωση.

Ένα ζευγάρι που ανατρέφει ζώα και οι δύο δαγκώθηκαν από τσιμπούρι, σε μια περιοχή που ενδημεί η νόσος του Lyme. Ο σύζυγος διαγνώστηκε θετικός στη νόσο. Πήρε αντιβιοτικά και τα εξανθήματα έφυγαν. Η σύζυγος δεν είχε εξανθήματα και διαγνώστηκε αρνητική στη νόσο. Ο γιατρός τους δεν σύστησε αντιβιοτικά, παρόλη τη γρήγορη χειροτέρευση της υγείας της.

Μέσα σε 3 μήνες είχε έντονο πόνο στη σπονδυλική στήλη και σχεδόν δεν μπορούσε να περπατήσει.

Ο ND γιατρός άρχισε τη θεραπεία με εκχύλισμα Carnivora. Βελτιώθηκε σημαντικά και πήγε στον γιατρό της ζητώντας ένα καινούργιο τεστ για Lyme. Βρέθηκε θετική στη χειρότερη ποικιλία της νόσου, Bannworth. Η οποία μπορεί σύντομα να διαλύσει το νευρικό σύστημα με συμπτώματα , από μεγάλους νευρολογικούς πόνους μέχρι και σχιζοφρένεια. Τότε ο γιατρός της σύστησε αντιβιοτικά. Δεν τα πήρε και δεν του ανέφερε τη θεραπεία Carnivora για να προστατέψει τον Φυσικό, ND, γιατρό της.

Η σύζυγος θεραπεύτηκε πλήρως, με το γιατρό της να μένει έκπληκτος. Της εξομολογήθηκε ότι και αυτός είχε το σύνδρομο Bannwoth. O οποίος τα έχασε διότι δεν μπορούσε να εξηγήσει πως η ασθενής του έγινε τελείως καλά, ενώ ο ίδιος ήταν ακόμη άρρωστος, όταν και οι 2 εφήρμοσαν την ίδια θεραπεία με αντιβιοτικά. Η διαφορά στη θεραπεία ήταν το Carnivora.

Ο φυσικός γιατρός αναφέρει θεραπεία 100% στους ασθενείς του με το Carnivora ®, κατόπιν διαγνωστικών τεστ βιοσυντονισμού.

Ο Dr Dan Kenner, Ph.D, LAc της Καλιφόρνιας είναι εξπέρ στη βοτανική Ιατρική, όπως επιβεβαιώνεται από το βιβλίο του, Botanical Medicine: a European Professional Perspective. Ακούγοντας για το Carnivora ®, ταξίδεψε στο εξωτερικό το 1990. Και αυτός διαπίστωσε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μια γυναίκα, προχωρημένα 50, θεραπεύτηκε από καρκίνο του στήθους και μέχρι σήμερα είναι απόλυτα υγιής.

Ο Dr Kenner είχε μια άλλη δική του εμπειρία. Μια ασθενής του υπέφερε από κολπικές τριχομονάδες (παράσιτο),, συνεχώς για μήνες. Κάθε συμβατική και βοτανική θεραπεία απέτυχε.

Έμεινα έκπληκτος, μέσα σε 3 ημέρες όλα καθάρισαν. Το προϊόν έκανε θαύματα για τις γυναίκες ασθενείς μου.

Και άλλες κολπικές μολύνσεις θεραπεύτηκαν πολύ γρήγορα και το προϊόν έγινε η πρώτη επιλογή μου.

Λαμβάνοντας υπόψη τα θαύματα που έκανε για τον καρκίνο, πειραματίσθηκα εφαρμόζοντάς το και τοπικά, ενδοκολπικά, σε προκαρκινικές καταστάσεις του τραχήλου της μήτρας. Σκέφθηκα ότι μπορούσε να αναστρέψει την εξέλιξη. Στη πραγματικότητα μείωσε την ένταση της δυσπλασίας σε κάθε περίπτωση.

Επίσης συστήνω μία η δύο κάψουλες /ημέρα σ αυτούς που ταξιδεύουν σε τροπικές χώρες. Κανείς από τους πελάτες μου δεν αρρώστησε ποτέ. Αποτελεί αντιμικροβιακό ευρύτατου φάσματος και μια από τις πλέον πολυχρηστικές βοτανικές ουσίες που έχω δει ποτέ.

Στην περίπτωση ιών και πρωτόζωων είναι εξαιρετικά ισχυρό.

Ένας άνδρας 45, με υψηλές τιμές σε τεστ CMV και EVB(υιική λοίμωξη), είχε ισχυρή σκοτοδίνη. Η λοίμωξη μειώθηκε σχεδόν το μηδέν μέσα σε 3 ημέρες από την έναρξη χορήγησης Carnivora .

Σε λοιμώξεις βακτηρίασης συνεργάζεται με τα αντιβιοτικά. Διαπίστωσα ότι το εκχύλισμα Carnivora ® σκότωσε τη νόσο του Lyme, ακόμη και παράσιτα ελονοσίας.

Κύριοι, ένα εκχύλισμα ενός φυτού, που *χωνεύει* τα πάντα από έντομα και καρκίνους μέχρι παράσιτα και νόσο του Lyme, είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο για μια ποικιλία από τις σοβαρότερες καταστάσεις υγείας που πλήττουν τη ανθρωπότητα. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ.

Έχω μελετήσει πως *κρυφές* λοιμώξεις, ειδικά η νόσος του Lyme, μπορεί να βρίσκονται πίσω από πάνω από 300 διαφορετικές *ασθένειες*, που περιλαμβάνουν νευρολογικές, ψυχολογικές, σύνδρομα της κόπωσης και του ανοσοποιητικού.

Το Carnivora αποτελεί μια θαυμάσια αρχή, αλλά όσο περισσότερα φυσικά όπλα έχουμε τόσο το καλύτερο.